CONCURS DE FOTOGRAFIA VINYES I VI 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El tema de les fotografies ha d’estar al voltant de les vinyes i el vi.

Premis

Premi per compartir en xarxes socials:

Entre els que comparteixin els post del concurs es sorteixarà un lot de vins duran la celebració del Festival Mirador Photo Garrigàs.

Premi mensual: Cada mes s’escollirà una foto guanyadora que será premiada amb un lot de 3 ampolles de vi. Aquesta foto premiada passarà directament a formar par de les que opten als premis absoluts.

Menció setmanal: Cada semana s’escollirà una foto que será destacada amb una menció especial i será publicada en totes les nostres xarxes socials.

Premis absoluts 2018

Primer premi: Val de 100€ a bescanviar per qualsevol dels serveis del col·laboradors del festival que es detallen a baix.

Segon premi:  Val de 50€ a bescanviar per qualsevol dels serveis del col·laboradors del Festival que es detallen a baix.

Tercer premi: Val per una àlbum fotogràfic personalitzat de 20 pàgines per cortesia de Carreras Foto Vídeo de Figueres.

Presentació dels treballs

Enguany el concurs es farà mitjançant les xarxes socials: Facebook i Instagram. Drets sobre les fotos

Per presentar les fotografíes s’ha de fer el següent:

  1. Facebook suggerim fer m’agrada a la página del Mirador Photo per agilitzar el poder-les penjar i fer comentaris a les altres fotos presentades. A totes les fotos s’haurà d’ajuntar els mateixos hastags que a Instagram
  2. Instagram totes les fotos que es vulguin presentar al concurs de vinyes i vi haurán de ser seguidors de la nostra pàgina i portar 2 hastags #miradorphoto2018 i el #concursvinyesivi2018 i usuari @photogarrigas
  3. Drets d’exibició de les imatges. L’ajuntament de Garrigàs es reserva el dret d’us , per a fins no lucratius, de les imatges premiades i/o amb menció. L’autor serà sempre el propietari de l’obra.

Les fotografies poden estar editades sempre que no es perdi essència de la captura.

Jurat i entrega de premis

El jurat estarà format per membres de organització i/o ponents en cap cas u membre del jurat pot optar a ser premiat. La comunicación dels premis es farà , sempre, pública per mitjà de les xarxes socials. Els nom dels 3 guanyadors  absoluts d’aquest concurs es donarà a conèixer en l’acte d’entrega de premis del Diumenge 17  de Juny al Centre Cívic de Garrigàs

L’organització farà un vídeo-muntatge amb les fotografíes que hagin rebut una menció i/o premiades en el concurs mensual, juntament amb altres vídeos presentats per a la nit dels videos (s’explica en un altre apartat).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s